ELKO Smart. Velkommen til fremtiden allerede i dag | Sæterdal Elektro
Bestill elektrikar

    ELKO Smart
     Foto: ElkoSmart

    ELKO Smart. Velkommen til fremtiden allerede i dag.

    Velkommen til fremtiden allerede i dag.

    ELKO er Norges fremste leverandør av elektromateriell gjennom 75 år. Nå tar de steget videre fra stikkontakter og lysbrytere.

    ELKO Smart er fleksibelt i oppsett av stemninger og automasjoner. Systemet består av moderne designprodukter, de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter. ELKOs smarthjem passer like godt til hytter og leiligheter, som eneboliger.

    Smart-produktene kommer i ELKO sitt tradisjonelle design og kvalitet.

    Smart-produktene er utviklet spesielt for profesjonell installasjon. Produktene bevarer estetikken i hjemmet og de leveres i standardfargene svart, aluminium og polarhvit. Det er ingen krav til ekstra komponenter bak gammel installasjon, så du kan beholde sine eksisterende dimmere og brytere om du ønsker.

    Tilpass smarthjemmet med stemninger og automasjoner

    Med ELKO Smart er det enkelt å sette opp stemninger og automasjoner i appen for å gjøre hjemmet enda smartere. Stemninger og automasjoner aktiveres med ett enkelt tastetrykk i ELKO Smart-appen, ved stemmestyring, eller automatisk – basert på et tidspunkt eller en hendelse i hjemmet.

    Automatisk god stemning med ELKOs automasjoner

    ELKOs sensorer gir deg mulighet til å sette opp automasjoner og varslinger. Du kan enkelt motta varslinger ved bevegelse, lekkasje og åpning/lukking av dør/ vindu. Du kan også brukes som utløsere til stemninger og automasjoner.

    Stemninger lar deg sette opp vanlige brukersituasjoner som justerer lys og/eller temperatur etter ønske, i det eller de rommene man setter det opp for

    Automasjoner lar deg definere at systemet skal utføre én eller flere spesifikke handlinger, dersom én eller flere hendelser skjer. 

    Borte

    Klokken 07:40

    Når familien strøm forlater huset om morgenen aktiveres stemningen «borte». Alt lys slår seg av og temperaturen senkes noe.

    Hjemme

    Klokken 14:30

    Barna kommer hjem fra skolen. Stine Strøm får et varsel på mobilen om at det er bevegelse i hjemmet, og vet dermed at barna har kommet trygt hjem. Stemningen «lekser» aktiveres, og lyset over spisebordet dimmes opp.

    Middagsstemning

    Klokken 16:30

    Stein Strøm har kommet hjem fra jobb og står på kjøkkenet. Han sier «Hei google, aktiver middagsstemning». Lyset under kjøkkenskapene skrur seg på for å gi godt arbeidslys til matlagingen, og lyset over spisebordet dimmes til et behagelig nivå.

    Leggetid

    Klokken 21:00

    Barna er i seng. Stine har satt opp en fast stemning som hun har kalt «leggetid», og som aktiveres kl 21 hver kveld. Lyset dimmes i alle soner i stua og på kjøkkenet. Lyset i gangen skrur seg av, og lyset i gangen utenfor barnerommene dimmes ned. Dersom temperaturen på barnerommene i løpet av natten blir for høy eller for lav, får Stine et varsel på mobilen sin.

    Nyheitsarkiv

    Vel periode
    Det er hektiske dagar som montør av varmepumper hjå Sæterdal Elektro
    28. februar 2024
    Interessa for varmepumper er stadig aukande. Det merkast hjå Sæterdal Elektro. Jo høgare straumprisar, dess meir er det å spare ...
    Nye moglegheiter!
    9. november 2023
    Vaksdalposten vitja Sæterdal Elektro i forbindelse med at verksemda blir ein del av Bravida. Opne pdf frå Vaksdalposten
    Bravida Norge kjøper det største elektrokonsernet på Vestlandet
    5. oktober 2023
    Bravida Norge kjøper Thunestvedt-konsernet og blir med det den største aktøren på marknaden i Vestland. Konsernet omset for ca. 600 ...
    Storfint besøk av stortingsrepresentant Ove Trellevik
    8. mai 2023
    Hjå Sæterdal Elektro fekk stortingsrepresentanten i helga omvising og presentasjon — av verksemda som starta i ein garasje og i ...
    Søk Vaksdal kommune om tilskot til varmepumpe
    22. september 2023
    Les om den nye tilskotsordninga frå kommunen og søk om tilskot til varmepumpe og andre energisparande tiltak. Søk Vaksdal kommuneom tilskot.
    Reduser straumforbruket med varmepumpe
    22. september 2023
    Ei varmepumpe varmar opp bustaden din ved å utnytte straumen på ein effektivt måte. Oppvarming med varmepumpe er difor ei ...
    Scroll to Top