/
ELKO Smart. Velkommen til fremtiden allerede i dag.
ELKO Smart
Foto: Automatisk god stemning

ELKO Smart. Velkommen til fremtiden allerede i dag.

Velkommen til fremtiden allerede i dag.

ELKO er Norges fremste leverandør av elektromateriell gjennom 75 år. Nå tar de steget videre fra stikkontakter og lysbrytere.

ELKO Smart er fleksibelt i oppsett av stemninger og automasjoner. Systemet består av moderne designprodukter, de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter. ELKOs smarthjem passer like godt til hytter og leiligheter, som eneboliger.

Smart-produktene kommer i ELKO sitt tradisjonelle design og kvalitet.

Smart-produktene er utviklet spesielt for profesjonell installasjon. Produktene bevarer estetikken i hjemmet og de leveres i standardfargene svart, aluminium og polarhvit. Det er ingen krav til ekstra komponenter bak gammel installasjon, så du kan beholde sine eksisterende dimmere og brytere om du ønsker.

Tilpass smarthjemmet med stemninger og automasjoner

Med ELKO Smart er det enkelt å sette opp stemninger og automasjoner i appen for å gjøre hjemmet enda smartere. Stemninger og automasjoner aktiveres med ett enkelt tastetrykk i ELKO Smart-appen, ved stemmestyring, eller automatisk – basert på et tidspunkt eller en hendelse i hjemmet.

Automatisk god stemning med ELKOs automasjoner

ELKOs sensorer gir deg mulighet til å sette opp automasjoner og varslinger. Du kan enkelt motta varslinger ved bevegelse, lekkasje og åpning/lukking av dør/ vindu. Du kan også brukes som utløsere til stemninger og automasjoner.

Stemninger lar deg sette opp vanlige brukersituasjoner som justerer lys og/eller temperatur etter ønske, i det eller de rommene man setter det opp for

Automasjoner lar deg definere at systemet skal utføre én eller flere spesifikke handlinger, dersom én eller flere hendelser skjer. 

Borte

Klokken 07:40

Når familien strøm forlater huset om morgenen aktiveres stemningen «borte». Alt lys slår seg av og temperaturen senkes noe.

Hjemme

Klokken 14:30

Barna kommer hjem fra skolen. Stine Strøm får et varsel på mobilen om at det er bevegelse i hjemmet, og vet dermed at barna har kommet trygt hjem. Stemningen «lekser» aktiveres, og lyset over spisebordet dimmes opp.

Middagsstemning

Klokken 16:30

Stein Strøm har kommet hjem fra jobb og står på kjøkkenet. Han sier «Hei google, aktiver middagsstemning». Lyset under kjøkkenskapene skrur seg på for å gi godt arbeidslys til matlagingen, og lyset over spisebordet dimmes til et behagelig nivå.

Leggetid

Klokken 21:00

Barna er i seng. Stine har satt opp en fast stemning som hun har kalt «leggetid», og som aktiveres kl 21 hver kveld. Lyset dimmes i alle soner i stua og på kjøkkenet. Lyset i gangen skrur seg av, og lyset i gangen utenfor barnerommene dimmes ned. Dersom temperaturen på barnerommene i løpet av natten blir for høy eller for lav, får Stine et varsel på mobilen sin.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Fleire nyheitssaker

NYHET! ZAPTEC GO

Møt verdens minste ladestasjon ZAPTEC har lenge vært en norsk høykvalitets leverandør av ladestasjoner. Når …

Les meir

Vi rigger oss for fremtiden

I dag ble vårt kjøp av Bruraleitet 28 endelig klart. Vi trenger større areal og …

Les meir

Ny nettside

Me har den store gleda av å presentera ny nettside. Me håpar dette vil gjera …

Les meir

Nyutdanna lærlingar

Lærlingar bringer ny kunnskap til verksemda. Me er stolte av å vera ei godkjent opplæringsverksemd …

Les meir

Stronde 1

33 nye superflotte leiligheiter er overlevert til kunde. ☀️ Me er stolte av å vera …

Les meir

Me held full drift, trass krevjande tider

Me held full drift, trass krevjande tider. Om det trengs elektrikar, har me ledig kapasitet. …

Les meir

Besøk av næringsministeren

Måndag 29. juli fekk Sæterdal Elektro besøk av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Les meir
Scroll to Top